Kringwinkelliefde: Drink bier, weer uit bierglazen

Kringwinkelliefde: Drink bier, weer uit bierglazen

"De magie van De Kringwinkel is meer dan het vinden van fantastische koopjes. Naast de verrassingen, zijn er ook de stukken die je in elke kringloopwinkel tegenkomt, de items die je lief aankijken en goeiedag zeggen. De items die iedereen vandaag voorbij loopt. En dat is jammer.

... En bier dat drink ik het liefst, uit het flesje of uit het juiste bierglas.

... Waarom doet iedereen die glazen weg? Is dat omdat niemand nog bier drinkt. Ik heb het opgezocht. Dat klopt niet. We drinken nog heel veel bier. En we drinken dat nog vaker dan vroeger thuis. De vraag is dus: waarom drinkt niemand nog bier uit het glas waarin het thuishoort? Die glazen zijn speciaal voor dat bier ontworpen hé. Productontwikkelaars zijn daar maanden mee bezig geweest: om te zoeken naar dat ene glas waarin dat ene bier perfect tot zijn recht komt. Dat is zoals pasta eten uit een plat bord met een mes en vork. Dat hoort niet. Het is crimineel. En totaal absurd. Oké, dat is misschien overdreven. Maar toch."

Lees hier het volledige artikel: https://www.charliemag.be/zin-in/kringwinkelliefde-2/?fbclid=IwAR2NLEIGZBKMx5i0Lkm3Q_V3uTUD6waCro7kIUZt1ZD_rDntz6PCdaqgwhw

Meer nieuws

De Kringwinkel Zoekt Vrijwilligers

Welkom bij de Kringwinkel Midwest, een vzw met een hart voor mens en milieu. We werken hard mee aan een duurzame wer...

Lees Meer